Opiskelijaprofiileja

Musasoilla opiskelee kaiken ikäisiä ja eri elämän tilanteissa olevia opiskelijoita. (Nimet luonnollisesti muutettu)

Mikko, 13v, basso, aloittelija

- Tämä instrumentti tuntui mukavalta koulussa, ja päätin opetella soittoa hieman enemmän. Josko sitten myöhemmin vaikka bändiin?!

Kaisa, 14 v, kitara, soittanut muutaman vuoden

- Aloitin kolmen hengen ryhmässä; nyt olen pariopetuksessa. Soittaminen on vastapaino koulutyölle ja tavoitteena on laulujen säestystaito. Haluan myös opetella lempibiisejäni!

Petra, 18v, ukulele, aloittelija

- Sisko on soittamassa täällä kitaraa, minua kutsuu ukulele. On kiva kokeilla jotain uutta!

Eeva, 20v, kitara, soittanut viisi vuotta

- Soittaminen on terapiaa: Soitan paritunneilla, ja haluan sekä säestys- että soolosoittotaidon. Uskon, että olen tekemisissä elämän mittaisen harrastuksen kanssa...

Pepe, 42v, kitara, soittanut jonkin verran koko elämänsä ajan

- Päätin lopultakin hankkia soittotaidon! Aikaisemmat soittoni ovat olleet enemmänkin tapailua, mutta nyt tehdään asiat kunnolla! Haluan myös ymmärtää, mistä soitto rakentuu ja on myös mielenkiintoista tietää musiikin teorian perusteet.

Johanna, 40+v, kitara, soittanut viisi vuotta

- Olen nälkäinen uusille ajatuksille ja olen pedanttinen harjoittelija. Soitto on selkeä vastapaino stressaavalle työlle. Täällä saan ideoita soittoni kehittämiseen!

Juhana, 68v, kitara, kokeillut joskus huvikseen

- No nyt on aikaa aloittaa uusi harrastus! Sain kuulla, että ikä ei todellakaan ole este soiton oppimiselle, joten päätin lähteä kokeilureissulle! Takana on nyt vuoden matka opin parissa ja soitto tosiaan kehittyy!

Mikael, 12 v, rummut, vasta-alkaja, soittanut kitaraa 1,5 v

Rummut vain kutsuivat: haluan kokeilla myös toista instrumenttia. Kitarakin on ihan ok, mutta rummuissa on jotain taikaa! Saatan myös palata kitaraan...