Yleistä soiton opetuksesta

Musasoille ovat tervetulleita opiskelemaan kaikki elävästä musiikista kiinnostuneet: soittimeksi voit valita rummut, basson, ukulelen tai kitaran. Alaikärja on 8 vuotta, mutta yläikärajaa ei ole! Ryhmässä voivat soittaa ukulelistit, kitaristit ja basistit. Rumpaleiden tunnit ovat aina yksityistunteja.

Voit siis valita yksityistunnit tai paritunnit. Sairaus, tai muu hyväksyttävä poissaolo oikeuttaa korvaustuntiin, mikäli poissaolo ilmoitetaan etukäteen. Paikkotunnit voidaan sopia vapaille ajoille.

Lukukauden opetus sisältää joko 10 tai 16 oppituntia. Halutessasi voit myös varata yksittäisiä tunteja tai ostaa lahjakortin haluamallesi tuntimäärälle.

Opiskelijoilla kannattaa olla oma soitin, jottei harjoittelu jää pelkän soittotunnin varaan. Kitaran tai ukulelen voi myös lainata koesoittoon, jolloin ensimmäiseksi kuukaudeksi ei tarvitse ostaa omaa soitinta, vaan harrastusta voi näin kokeilla ilman riskiä! Soittimen lainaus kuukaudeksi maksaa 30,- eur

Oppilaat saavat myös vaikuttaa opiskelusisältöön: genrepainotusten lisäksi voidaan suosia sorminäppäilyä plektrasoiton sijaan, käydä läpi musiikin teoriaa, opiskella säveltämistä ja vaikka tietokoneavusteista musiikin tekemistä. Lisäksi voidaan painottaa bändisoittoa (yhteissoittoa) ja vaikka siihen liittyvää musiikin sovittamista. Tunneilla saa myös testata muita instrumentteja.

Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!